Historien om MalRum.dk

Om MalRum

Jeg hedder Lisbet Pinnerup Møller, er uddannet folkeskolelærer, og det er mig, der står bag MalRum.dk. Idéen til MalRum tog form i 2008, hvor jeg på væggen i min søns værelse malede Rasmus Klump, der red på halsen af giraffen Rosa. Giraffens hals blev malet helt op i kippen, så al vægplads blev udnyttet optimalt, og min søn jublede!

I 2015 gjorde jeg alvor af den idé, jeg havde puslet med og arbejdet på ved siden af mit arbejde som lærer siden 2008: Jeg sagde mit faste job op og dedikerede al min tid til at lave vægmalerier og anden kunst. Hvor MalRum.dk tidligere blev drevet på hobbyplan, er virksomheden nu både hobby og passion!

Sådan foregår det

Jeg maler både indendørs og udendørs og på alle materialer; direkte på vægge, skabe, døre, glasoverflader og sengegavle. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Farven fra gulve, døre og vægge kan jeg lade indgå i maleriet. På den måde bliver indretningen ’samlet’, og der bliver skabt helhed i rummet.

Hvis du er interesseret i at bestille et vægmaleri eller høre mere om processen bag, er du meget velkommen til at kontakte mig. Typisk foregår det sådan, at vi aftaler et motiv, og så sender du mig billeder og mål af væggen, eller jeg kommer ud og ser lokalerne. Dernæst tegner jeg en skitse og sender dig et tilbud. Når du har accepteret aftalen, kommer jeg og maler væggen.

Pris

Prisen på et vægmaleri varierer alt efter størrelse, detaljegrad og ønsker til motiv. Kontakt mig for et prisestimat på din opgave.

Det er muligt at søge støtte fra diverse fonde til et vægmaleri – se www.legatmidler.dk eller www.fonde.dk for mere information.

Bemærk, at der ikke skal betales moms af et vægmaleri udført direkte på væggen. Det er en momsfri kunstnerisk ydelse (Momsloven §13, stk. 1, nr. 7).

2017 © MalRum.dk