Om MalRum.dk

 
Jeg hedder Lisbet Pinnerup Møller, det er mig, der står bag MalRum.dk. Idéen til MalRum tog form i 2008, hvor jeg på væggen i min søns værelse malede Rasmus Klump, der red på halsen af giraffen Rosa sammen Pingu, Skæg og Pelle. Giraffens hals blev malet helt op i kippen, så al vægplads blev udnyttet optimalt, og min søn jublede!
I 2015 gjorde jeg alvor af den idé, jeg havde puslet med og arbejdet på ved siden af mit arbejde som folkeskolelærer: Jeg sagde mit faste job op og dedikerede al min tid til at lave vægmalerier. Hvor MalRum.dk tidligere blev drevet på hobbyplan, er virksomheden mit  fuldtidsjob!

Sådan foregår det

Jeg maler både indendørs og udendørs og på alle materialer; direkte på vægge, skabe, døre og glasoverflader. Farven fra gulve, døre og vægge kan jeg lade indgå i maleriet. På den måde bliver indretningen ’samlet’, og der bliver skabt helhed i rummet.

Hvis du er interesseret i at bestille et vægmaleri eller høre mere om processen bag, er du meget velkommen til at kontakte
mig. Typisk foregår det sådan, at vi aftaler et motiv, og så kommer jeg ud og ser væggen og omgivelserne. Dernæst
tegner jeg en skitse og sender dig et tilbud. Når du har accepteret aftalen, kommer jeg og maler væggen. Prisen på et vægmaleri varierer alt efter størrelse, detaljegrad og ønsker til motiv. Kontakt mig for et prisestimat på din
opgave.